Ohjauskulmien säätö

Jo pienikin poikkeama ohjauskulmissa voi vaikuttaa auton ajettavuuteen ja aiheuttaa renkaiden nopeaa ja epätasaista kulumista. Ohjauskulmilla tarkoitetaan autolle määriteltyä renkaiden asentoa. Nämä voivat muuttua herkästi esimerkiksi renkaan osuessa kovemmin tiessä olevaan monttuun tai katukiveykseen. Pielessä olevat ohjauskulmat voivat kuluttaa myös muita pyörän ripustukseen liittyviä osia, kuten iskunvaimentimia ja muita niveliä. Ohjauskulmat on hyvä tarkastuttaa, jos on pienikin epäilys, ettei kaikki ole kohdallaan. Ja varsinkin jos autoon vaihdetaan, tai käytetään muuten irti ohjaukseen tai pyöränripustukseen liittyviä osia.

 Ei ole sama, miten autosi ohjauskulmat säädetään. Jokaiselle autolle ja mallille on olemassa omat, tarkoin juuri kyseiseen malliin suunnitellut ohjauskulmat. Meillä ohjauskulmien tarkastus ja säätö suoritetaan käyttämällä uusinta 3D nelipyörämittaustekniikkaa ja kulmat säädetään tarkoin valmistajan määrittämiksi.

Oikeilla ohjauskulmilla paitsi auton alkuperäinen ajettavuus säilyy, säästyy rahaa renkaiden ja muiden alustan osien kestävyydessä, sekä auto myös kuluttaa vähemmän polttoainetta.