Uudenlainen palvelukonsepti

KMpro autohuollon korjaamo ja huoltotoimissa keskiössä on aina asiakas. Laadukkaan työn lisäksi tavoitteenamme on tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua ja tietoa käyttäjälle auton kunnosta ja sen vaatimista huolto- tai korjaustoimenpiteistä. Meillä on yhteydet auton valmistajien portaaleihin. Näin voimme tarkastaa huoltojen yhteydessä mahdolliset korjauskampanjat sekä kirjata autojen huollot valmistajien sähköisiin järjestelmiin, mikäli autossasi on käytössä sähköinen huoltokirja. Korjaamollamme on käytössä auton valmistajien huolto- ja korjausohjeet, sekä uusimmat korjaamolaitteet ja työkalut. Töissämme käytämme vain laadukkaita voiteluaineita ja OE-tasoisia varaosia.

Kunnossa oleva auto on turvallinen, miellyttävä ajaa ja säästää sekä ympäristöä että polttoainetta. Huoltomme on avoinna arkisin kello 07.30 - 16.00

Meille jokainen asiakas ja auto on tärkeä ja yksilöllinen. Kartoitamme aina asiakkaan kanssa juuri tarpeisiin sopivat huollot tai muut toimenpiteet. Meillä tiedät mistä maksat.

Huolettomia kilometrejä toivottaa KMpro Autohuolto.