KMpro autohuolto Helsinki

Ajoneuvojen valmistajat ovat määritelleet autoille huolto-ohjelman, mitä noudattamalla juuri kyseisen mallin ja merkin autot toimivat parhaiten, säilyttävät ajo-ominaisuutensa, sekä ovat taloudellisempia ja turvallisempia ajettavia.

Auton huoltotarve riippuu joko ajetuista kilometreistä, tai kuluneesta ajasta. Ensin täyttyvän ollessa määräävä. Eli vähemmälläkin ajolla oleva auto tulisi huoltaa vähintään kerran vuodessa. Auton valmistaja on määritellyt huolto-ohjelman ohella myös suositeltavat huoltovälit. Näet nämä joko auton huoltokirjasta tai huoltomuistuttimesta.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä autohuolto tarpeesi

Varmista huolettomat kilometrit huoltojen välillä. Me suoritamme autohuollon juuri sinun autosi valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme alkuperäisiä, tai alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia, sekä laadukkaita ja puhtaita voiteluaineita, takuun säilyttäen.

Otamme huomioon myös Suomen haasteellisen ilmaston ja sen mukanaan tuomat erityiset olosuhteet autoille. Sen vuoksi tarkastamme huoltojen yhteydessä tarvittaessa – veloituksetta – myös valmistajan huolto-ohjelman ulkopuolelta tarkastuksia vaativia kohteita ja raportoimme sinulle autosi kunnosta.

Pakettiautot

Huollamme ja korjaamme henkilöautojen lisäksi myös pakettiautot valmistajien ohjeiden mukaan. Korjaamomme nostinkalusto on varustettu aina 5000 kiloon ja viiden metrin akselivälin omaaviin pakettiautohin.
 

Meiltä noudat aina hyvin huolletun ja puhtaan ajoneuvon.

Katso autohuolto Helsinki KMpro yhteystiedot tästä!